"Aby nebyl svět šedivý,natíráme ho barvami"

středa 18. dubna 2018

Nebojte se barev- barvy natónujeme na počkání,nebo výběr hotových odstínů v jarních barvách


Dnes vám barvínci  nabízejí výhodné balení akrylátové bílé malířské nátěrové hmoty Exin Extra. Nyní v balení 15+3kg .😁 Malířinu prodáváme za velkoobchodní ceny!!!!! Jsme přímí prodejci
českého výrobce Stachema. BARVY tónujeme na počkání již od 1kg. Tónujeme akrylátové barvy,omyvatelné akrylátové i velmi kvalitní top barvy vinylové malířské nátěrové hmoty.
Český výrobce Stachema vyvinul pro zákazníky akrylátovou vysoce kryvou a bílou malířskou barvu.Barva je otěruvzdorná.
Barva je vhodná  jak pro váleček tak pro štětku,po patřičném přiředění vodou.
Jestli je toto balení pro vás příliš velké je možnost si koupit balení Exinu Extra 7,5kg a nebo ještě menší 3kg.V naší prodejně barev -laků si můžete vybrat ze široké škály barevných odstínů malířských nátěrových hmot od tohoto výrobce.
Stachema vyrábí řadu barevných interiérových barev pod obchodním názvem Exin Joy a Ecolor Styl.
Enjoy(potěšte)svůj interiér s Exin Joy. Je to vodou ředitelná vysoce kvalitní probarvená interiérová barva v módních odstínech,které zpříjemní váš interiér.Výběr máte ze šesti velmi příjemných odstínů.
Těchto barev se nemusíte bát.Aplikace je velmi snadná i pro naprosté laiky bez jakýchkoliv estetických vad. Jedná se o otěruvzdornou,snímatelnou malířskou barvu na vyzrálé omítky,
betonové povrchy,sádrokartony a papírové povrchy a aglomerované dřevěné materiály.  
Exin Joy je pro své vlastnosti vhodná pro dětské pokoje,haly,jídelny,kuchyně,obyvací pokoje apod. 
Vydatnost je 8-12m2/kg v jedné vrstvě (podle podkladu a způsobu nanášení)
Ecolor Styl je vnitřní omyvatelná interiérová barva.Je nabízena v kolekci elegantních odstínů pro uplatnění v bytovém designu.Odstíny jsou navrženy podle nejnovějších barevných trendů a umožnˇují vytvořit v interiéru opravdu moderní a stylovou atmosféru. Doporučenou kombinací nabízených odstínů Ecoloru Styl lze navíc docílit individuálního projevu s vysoce emotivními designovými prvky. Prodává se v balení 4kg.Vydatnost je 12-16m2 /kg v jedné vrstvě(podle podkladu a způsobu nanášení)
Vzorníky odstínů včetně možných kombinací si můžete prohlédnout na našich webovkách    www.barvy-laky.com

Enjoy s Exinem Joy!!!!!


EXIN JOY



Vnitřní malířský nátěr barevný
Vodou ředitelná vysoce kvalitní probarvená interiérová barva v módních odstínech pro zpříjemnění Vašich interiérů. Velkou výhodou je velmi snadná aplikace i pro naprosté laiky bez jakýchkoli estetických vad. Jedná se o snímatelnou, otěruodolnou malířskou barvu na vyzrálé omítky, betonové povrchy, aglomerované dřevěné materiály, sádrokarton a papírové povrchy. Je určena pro klasické vnitřní nátěry. Pro svoji zdravotní nezávadnost je vhodná pro dětské pokoje, haly, jídelny, kuchyně, obývací pokoje apod.. 


ECOLOR STYL



ECOLOR STYL
Vnitřní omyvatelný nátěr barevný
Vodou ředitelná vysoce kvalitní probarvená akrylátová barva v módních odstínech pro zpříjemnění Vašich interiérů, která splňuje nejvyšší požadavky na vzhled a užitné vlastnosti. Velkou výhodou je velmi snadná aplikace i pro naprosté laiky bez jakýchkoliv estetických vad. Nátěr je vysoce omyvatelný a je určen pro vnitřní prostředí s náročnými požadavky na hygienu – dětské pokoje, školy, školky, kuchyně, jídelny, nemocnice, hotely apod.. Nátěr může přijít do náhodného styku s potravinami, není však pro tento účel určen. Jedná se o barvu určenou na vyzrálé omítky, betonové povrchy, aglomerované dřevěné materiály, sádrokarton a papírové povrchy.


nebojte se barev )))) enjoy s joy)))))))
Na vaši návštěvu se těší  barvínci ze Smetánky

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme Vám za přidaný komentář