"Aby nebyl svět šedivý,natíráme ho barvami"

pondělí 11. února 2019

Vodouředitelné lazury a emaily

Lignofix silnovrstvé vodouředitelné lazury jsou nevhodnější volbou pro nátěry dřevěných ploch v interiérech.Nesmrdí a jsou rychle suché. Samozřejmě jsou to lazury i pro venkovní použití.
V našem obchodě vám můžeme nabídnout novou řadu odstínů vodouředitelných lazur a emailů značky Lignofix. Lazurky jsou více obohaceny olejem a voskem. Na povrchu dřeva tvoří krásný vzhled. Vzorkovník odstínů máme v obchodě k nahlédnutí. Již máme v nabídce nové moderní odstíny bílé,hnědošedé,bílošedé a antiku šedého.
Prakticky jsme si sami vyzkoušeli vzorek lazurky dokonce na venkovní nátěr dřeva a výsledek je skvělý.
Zákazníkům nabízíme širokou škálu odstínů vodouředitelných emailů. Můžeme natónovat vodouředitelný email, dle vašeho výběru ze vzorkovníku barev.
A výběr odstínů barev je opravdu široký.

Dnešní první rada zní: Podklad,který budeme natírat je nutné pečlivě připravit. Zbavit starých nátěrů,které nedrží, pořádně očistit,odmastit.Na to vám poslouží různé druhy brusiva-papíry,plátna,brusné houby,brusné vlny a další.Na odmaštění můžete použít různé druhy 
technických odmaštˇovadel,která se běžně vyrábějí.

Lignofix silnovrstvá lazura

Silnovrstvá vodou ředitelná lazura LIGNOFIX je určena pro všechny dřevěné povrchy v exteriérech a interiérech
Silnovrstvá vodou ředitelná lazura LIGNOFIX je určena pro všechny dřevěné povrchy v exteriérech a interiérech jako obložení balkonů a fasád, pergoly, zahradní nábytek, okna, dveře apod. Není samostatně vhodná k nátěrům pochozích ploch. Dřevo napadené biotickými škůdci je nutno nejprve ošetřit některým z typů biocidních přípravků, např. LIGNOFIX. V exteriéru nedoporučujeme používat na dřeva s velkými obsahy pryskyřice (např. borovice).


Druhá rada: Do nátěrového systému s Lignofixem silnovrstvá lazura a Lignofixem emailem 
                       je doporučeno nejprve dřevo napustit  Lignofixem napouštědlem.

Lignofix NAPOUŠTĚDLO

Prevence proti dřevokaznému hmyzu, houbám, plísním a dřevozbarvujícím houbám
LIGNOFIX NAPOUŠTĚDLO má dlouhodobý preventivní účinek proti dřevokaznému hmyzu, dřevokazným houbám, plísním a dřevozbarvujícím houbám, sjednocuje savost podkladu a zvyšuje životnost dřevěných konstrukcí. Je určeno k ochraně dřevěných prvků a konstrukcí v interiérech a v exteriérech bez přímého a trvalého kontaktu se zemí (např. střešní konstrukce, krovy, ploty, podlahy, obložení balkonů a fasád, pergoly, zahradní nábytek, dveře,…). Je doporučeno do nátěrového systému s Lignofixem SILNOVRSTVÁ LAZURA a Lignofixem EMAIL. Celkově zlepšuje přilnavost a trvanlivost celého nátěru. Není určeno na dřevo přicházející do přímého kontaktu s potravinami, krmivy a pitnou vodou ani k ošetření dřeva na výrobu dětského nábytku a hraček. Chrání dřevo před povětrnostními vlivy a stárnutím. Rychle zasychá.
Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.



A můžete si natřít Lignofixem emailem třeba i takovou dětskou stoličku.První nátěr je natřen štětcem a druhý nátěr válečkem.



LIGNOFIX EMAIL VODOUŘEDITELNÝ







































Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme Vám za přidaný komentář